Servicii

Vopsire Manechine

Manechinele tale au nevoie de un respray sau vrei să transformi aspectul afișajului manechinului tău…

Acum suntem mândri să oferim serviciul nostru de revopsire manechin; potriviți culoarea existentă a manechinelor sau transformați-vă manechinele prin vopsirea lor în orice culoare RAL. Prețurile variază intre 200 de lei pentru un bust, 300 de lei pentru un manechin si 350 de lei pentru un manechin cu trasaturi sau scaun.

Cunoașteți culoarea RAL pe care o doriți pentru manechinul dumneavoastră sau vizitați ral.com, aruncați o privire la opțiunile disponibile și apoi luați legătura cu noi. Produsele care beneficiază de serviciul revopsire nu se pot returna.

  • Manechin

Închiriere manechine

Puteți opta pentru gama noastră separată de manechine de închiriat atunci cand nu aveți nevoie de ele permanent. Expozițiile si targurile de profil sunt prilejuri in care veti constata ca va trebuie logistica necesara pentru a face fata cerințelor acestor evenimente. Ideal este sa expuneți cat mai multe produse, iar noi va oferim posibilitatea de a închiria diferite manechine, cu dimensiuni variabile.

 

 

Prețul acestor servicii este de 200 lei pe saptamana/ manechin si 100 lei garanție/ manechin

Asiguram transportul manechinelor închiriate.

Design comercial cu arhitect

Pe langa colecția de manechine si mobilier comercial vă oferim, la cerere si pachetul complet de proiectare design interior și amenajarea de spații comerciale de orice tip. Va rugam sa ne contactați pentru a va pune in legătura cu designerul de interior cu care colaboram.

Personalizare Manechine

Dacă doriți să creați un manechin personalizat unic, pe baza ideilor dumneavoastra, vă oferim oportunitatea de a face acest lucru. De la schimbarea culorii manechinului la modele abstracte, dacă achiziționați unul dintre produsele noastre, putem personaliza dupa cerintele Dumneavoastra.