Reduceri!

Baza rotativa cu Încărcare 100 kg

1.390,00 lei TVA Inclus

In Stoc

SKU: platforma-rotativa-electrica Categorii: , , , ,

Descriere

Platforma Rotativă cu Încărcare 100 kg

Rotație 360 de grade și viteză reglabilă: Această baza rotativa electrică oferă o rotație de 360 de grade a produsului. De asemenea, se poate roti în sensul acelor de ceasornic și în sens invers acelor de ceasornic și poate fi ajustat pentru a se roti continuu sau intermitent. Intervalul de viteză reglabil este de 20-60 secunde/cerc.

Puteți utiliza acest disc rotativ electric pentru fotografie, afișare bijuterii, video live, afișaje de produse, vitrine, expoziții tematice, publicitate și diverse afișaje de produse grele pentru a obține o vizualizare 360 de grade a produsului.

100 kg sarcină și placi antiderapante: diametrul platanului electric este de 30 cm, iar sarcina maximă de 100 kg. Are super stabilitate și capacitate de încărcare și poate susține produse grele și fotografie de model. Există 6 placi anti-alunecare pe partea de jos a platanului electric pentru a preveni alunecarea la rotire.

Telecomandă cu infraroșu: platanul electric este echipat cu o telecomandă cu senzor infraroșu. Puteți ajusta direcția de rotație și viteza de la o distanță lungă, nu trebuie să o operați manual.

Material: ABS de înaltă calitate, care este rezistent la uzură. Cu un motor puternic, platforma electrică se rotește lin și silențios.
Sunetul este între 40-50 dB, ceea ce nu afectează înregistrarea video.

Informații suplimentare

Greutate 2 kg